Fredagsmiddag
Ingredienser:
300-400 g strimlad kycklingfilé
1 msk olivolja
1 liten purjolök
200 g bladspenat
2-3 vitlöksklyftor
5 dl lätt creme fraiche
150 g tärnad fetaost
pasta
cocktailtomater
300-400 g strimlad kycklingfilé
1 msk olivolja
1 liten purjolök
200 g bladspenat
2-3 vitlöksklyftor
5 dl lätt creme fraiche
150 g tärnad fetaost
pasta
cocktailtomater
Sätt på vattnet till pastan och häll i pastan när vattnet kokar. (Det tar ungefär lika lång tid att laga till rätten som att koka pastan.) Strimla kycklingen och purjon och fräs i en stek- eller wokpanna. Häll i bladspenaten och låt fräsa med en liten stund. Tillsätt vitlök och creme fraiche, men vänta med fetaosten till sista minuten.
Servera med pasta och tomater, voila!
Efter en period med potatis i alla dess former lagade vi en pastarätt ikväll för omväxlings skull. Tyvärr glömde vi köpa bladspenat men det fick bli utan denna gången...Nu blir det fruktsallad med riven mandelmassa och en massa popcorn till idol och Cirkus möller (cp-program som är heelt sjukt men askul) ikväll!
Kommentarer
Trackback