?

E jag frisk? Jag gick upp 7 idag, då var jag pigg liksom och nu har jag tvättat två maskiner, ätit frukost, köpt kurslitteratur på nätet och skickat in mitt examinationsarbete. Sjukligt, jag vet.

Grekiskt minsann

Nu har vi varit på grekisk kväll, det var kul och gott. Till förrätt var det en salladsmix, grekisk sallad typ fast det var inte sådär äckligt ihopblandat som svenskar gör. Dom hade fått inspiration från när dom var på Kreta för en månad sen...grekisk musik var det på och tända ljus var det överallt. Mysigt!
Till huvudrätt var de moussaka med aubergine och köttfärs med kanel i och efterätten bestod av cheesecake och melon. Ganska fin torstagsmiddag vi blev bortskämda med måste jag säga. Jag glömde ta bilder men här e två bilder på vägrn upp, efter att vi hade varit och handlat fetaost och soppåsar på ICA.





Frisyrtips

Enkel fläta som blir lite roligare och slarvigare när man tar slingor och fäster med hårspännen. Såhär blev min frisyr, svårt att göra på sig själv, speciellt som jag hade en spegel som var 4x4 cm. Erkänner att Sofis var snyggare men jag ville inte tuppera hela håret-jobbigt imorgon när jag ska duscha att få ordning på skiten.



pizza och frisyrer

ICAs mozarellapizza är det godaste halvfabrikat som finns ska jag säga! Värmde en sån till lunch nu. Snart kommer Andreas hem och då ska vi gå till Sahlstens på grekisk afton! Ska prova att göra en frisyr som jag blev tipsad om i Sofis mode, ni får se senare, om jag fixar det vill säga ;)




Det flyter på

Idag var jag i skolan faktiskt, vi gick igenom våra uppsatser med läraren och i liten grupp så att vi ska kunna bli duktiga lärare sen! ;) Det var godkänt men jag gör lite mer på det så kanske det blir VG tom, fast jag kämpar inte för det eftersom det inte spelar någon roll i praktiken ändå. This is me i ett nötskal!

I alla fall är det ett mysko väder ute idag, sol, hagel och regn om vartannat och jag hamnade mitt i värsta hagelskuren när jag gick till Konsum nyss. Förresten köpte jag Bruce den allsmäktige, den är klockren den filmen! Och så blev det Stolthet och fördom oxå.

Jag invigde lite nya kläder idag, och jag säger bara att jeansen kan man dö för nästan! Dom är inte så där äckligt tighta och låga i midjan som mina diesel-jeans. Nä, dom här är underbara, skönt åtsittande i stretch och snygga för den delen, Linnet är jätteskönt oxå, lagom långt och perfekt! Good deal de där!


Det går inte alltid som man planerar men då får man ta det som det kommer

Idår var vi på lager 157 som sagt och vi åkte buss vilket var ett ganska stort misslyckande kan man säga. Jaa, typ lite mer än 8 timmar satt vi på buss eller tåg den dagen. Första bussen stod stila i en halvtimme på motorvägen innan Kungälv för  två olyckor längre fram ochdet innebar att vi missade anslutningsbussarna som gick mot  vårt mål. Men vi satte oss på ett fik och åt frukost istället och sen gick vi och shoppade lite i Nordstan när affärerna öppnade vid tio. Sen satt vi i en "tyst vagn" på tåget i två timmar -för det var enda stället där det fanns plats-pratandes. Första positiva överraskningen var i alla fall när vi kom fram och såg att det inte bara var en byggnad utan det var en hel liten by med affärer! Vi var inte inne i alla men det fansn en del faktiskt och när vi åkte hem hade vi en påse var i alla fall. För mig blev det bara ett par ljusa Won-hundred jeans, det var mest jättsmå storlekar, typ 26 och 27, tre Bondelid-linnen, Björn Borg-underkläder och andra underkläder.
Najs va det i alla fall!


Frukost på Tugg


Jocke e glad över sina fynd


Vi hade ju ingen mat med oss så vi fick köpa baguetter, frallor, risi.fruttis och sånt hela tiden, haha
(I alla fall killarna)

lager 157

Imorgon startar vi veckan på ett väldigt bra sätt- lager 157. Där ska vi shoppa och byta in gamla jeans.Denna veckan får man nämligen lämna in gamlsa jeans och få 100 spänn styck för dom! Ja, vi får se vad vi hittar, jag, jonas och jocke åker imorgon halv åtta härifrån. Have it najs! Godnatt

Mamma fyller år!

Grattis, mamma som fyller 42 idag, det blev firande med familjen i Göteborg, så mysigt. Först saluhallarna, mest för mammas skulle men jag tyckte att det var mysigt faktiskt att gå och titta och köpa frukt och nötter och choklad...Sedan shopping, fast inte för mig. Köpte bara några blockljus att ha till jul, i guld, svart och rött.
Sedan var det mat på en mongolisk resturang (=thaimat) och efteråt fick man efterrätt och sist presenter. Som visade sig vara de hemskaste Buddha figurerna i norra Europa! "Hej Buddha, du med brösten och magen" (Källhänvisning: Kicki)
På vägen hem åkte vi till famor och farfar och var där resten av kvällen. Jättetrevligt!










Fredagsparty

Fredag kväll, vad gör man? Efter msn-snack med jonas blev det till slut lite fredagsparrty hemma hos oss, firade att dom hade fått lov, dom på gymnasiet. jag firade i hemlighet att min tenta var inlämnad och allmännt att det var helg ;) Ganska outtalat men ändå, en självklarhet. Kul var det i alla fall, sen dropapde det in folk under kvällen så till slut var det rätt så väldigt trångt kan man lugnt säga, men desto varmare och mysigare ;)






















Som på landet

Var hemma och körde Simons fyrhjuling på eftermiddagen

V

Vårat nya liv!

Visst kan man ha roligt om man vill :p ta kort på varandra är ju grymt kul





Sömnproblem

L: Jag kan inte somna
A: mhmmmm

efter en timme...

L: hallå, jag kan inte somna hur jag än gör
A  vänder sig om och sover vidare...

Godmorgon! JA, jag sov gott när jag väl somnade efter typ tre timmar. Tur att man sover med en så omtänksam flodhäst som inte hör när man pratar med han ;)

Idag rinner det in massa solljus genom fönstrena,och jag har duschat, det känns som att det blir en bra dag idag! Sitter och skriver det sista på examinationen, det ska vara klart innan 5 idag har jag bestämt så nu får vi se om det blir så...

Ha en fin dag!

Torpis

Om man ska till Torp någon eftermiddag efter jobb och skola så är det en måndag eller tisdagkväll. Jag, Andreas o Xina var där igårkväll och det var skönt lite folk. Vi skulle köpa en TV men den som vi hade tittat på nätet på var inte så bra så det fick bli en lite dyrare, en LG 42". Helt ok! fast den känns nästan mindre än mamma o pappas, dom har en 40". Ja, vi blev i alla fall väldigt nöjda med köpet fast som vi sa, nu får man inte köpa några onödiga saker fram till jul. Jag kan bara gissa hur länge jag kommer hålla det, hrrmmm.

Jag hittade också lite andra saker som fick följa med hem, en vit t-shirt på rea, ett rosa linne med mudd längst ner-perfekt till vita leggings på sommaren osv.








Fredag

Fredagskvällen innehöll massa mys. Först bowling inne i Uddevalla med Joel och Klara, sen åkte vi vägen om en thairesturrang på vägen hem och köpte med oss mat som vi åt hemma hos dom efteråt! Asnice!


Väntar på att dom ska komma















Ibland kan svingen gå åt fel håll ;)



Resultatet

Det var jättekul hos Cilla, det var rena ansiktskuren med djuprengöring och massa återfuktande krämer och mjukgörande och renande saker. Jag köpte med presentförpackningen på bilden till mamma när hon fyller år, det är för händerna. Det är grymma produkter men rätt dyra, dom här tre flaskorna kostade 600 spänn men dom är ganska dryga å andra sidan.



I köket produceras det Piroger och Pizza

Nu är jag jättetrött! Har gjort massapiroger och pizzabitar som vi kan ha med oss till jobb och skola så hela köket är överfullt, jaja nästsan i alla fall. Nu måste jag börja på examinationen. Ha en bra tisdagskväll!


Lite mer fix


Tidningskorg


Lite ordning och mys i badrummet

Börjar det bli jul?

Ja, et kan man undra sig, själv känner jag att det är rätt så juligt redan. Jag börjar längta efter julen så fort man har gått i skolan en månad så det är verkligen dags nu. I år var jag lite efter för jag har börjat längta först förra veckan men inte desto mindre. Jag tillfredställer mig genom att äta yoghurt och flingor med kanel på och pepparkakor och lyssna på Carolas "Jul i Betlehem II". Det funkar ganska bra för stunden. Dessutom har jag hittat gardiner på nätet som passar bra här tror jag. Lite vintriga i guld men vi får se om det passar. Till köksfönstret ska jag köpa en stjärna på fot, det är fint tycker jag.



Nu ska jag skriva vidare på examinationsarbetet!

Resultatet ser ni här

Oj vad tiden har runnit iväg, har inte hunnit med något bloggande sen igår. Men det blev fint ska jag säga, kolla bara!

Jag klipper till en duk


Nya tavlor-äntligen hittade vi några som vi gillade. Jag tycker dom är myyysiga!


Ny gardin vid datorn och en matchande duk bidde det till slut


Sen var de som vanligt någon annan än jag som plockade iordning <3

Utmattande shoppingdag

Nu är jag precis hemkommen från en shoppingdag, som tog på krafterna. Jag släpade med mig Andreas också, först till Tygcenter där jag köpte massa tyger och kuddfodral som ska förändra lägenheten litegrann nu till hösten. Det blir lite åt det guldiga hållet, till julenär det tydligen mer och mer guld som gäller. Jag är så kass på sånt som har med inredning att göra, läser inte en enda inredningstidning förutom IKEA-katalogen som jag lusläser Egentligen är jag intresserad av det men det blir bara inte av att jag köper tidningar och tittat på sånna program som handlar om et. Men jag skulle aldrig orka åka runt och titta i tusen inredningsaffärer, då föredrar jag lätt klädshopping. Jag går mest på min egen smak och köper det som jag gillar, vilket inte alltid stämmer överens med alla inredningstrende, that´s life för mig...Sedan blev det massa andra affärer och slutligen Torp så vi "gjorde" hela Uddevalla som farmor säger. Det blev massa kassar och åtskilliga tusenlappar fattigare på kontot. Men det känns bra ändå. Faktiskt. Utom i fötterna och benen.

Ikväll ska det bli hemmafixarekväll så vi ska fixa allt som står i kassarna, sätta upp tavlor som vi köpt, laga ringklockan med nya batterier, sortera, ordna osv osv. Jag tar kort då så kan jag visa sen hur det blev.



Mitt-på-dagen-blogg

Hej! Sitter och bloggar från skolan, det är rast nu och jag skulle låna om böcker på biblioteket men såklart var det stängt. Får gå  dit direkt när jag slutat vid tre eller nåt. Då ska jag även städa på tandläkaren, nära och bra nu. Sedan blir det lite mer städ och kanske tvätta någon omgång innan vi ska till Ua ikväll. Bowlingen sköts upp tills nästa vecka, jag behöver nåt som piggar upp idag, det är sånt pissväder idag, vräkte ner regn förut :(

Ha en bra dag läsare!


Tostjärn med egen vilja

Igårkväll tog jag äntligen tag i toastjärnet som stått på bänken i en vecka. Det har varit omöjligt att göra rent, har försökt flera gånger men det är omöjligt att komm åt överallt. Så igår skruvade jag isär det och tog varje del för sig, tog väl en timme ungefär med all ost som satt fast. Men det blev rent, och fint till slut så det var värt det.



Så här ser jag ut idag, laddad för att lära ut!


Den här grymt bra bilden visar hur jag ser ut idag

Grå overzisad kofta - second hand
Midjebälte - Tiger of Sweden
Satinjeans - Gina tricot

4 av 5 toasters

Det var verkligen skitroligt igår, så längesen som jag var på äventyrsbad över huvud taget. Det var jättemysigt, inte så mycket folk och dom som var där satt i cafét eller i bubblet och snackade så man kunde åka så mycket man ville. Och hur man ville för badvakterna var borta vid cafét hela tiden. Fast några gånger kom don och sa till men...(inte mig ;) Fast dom trodde inte att jag, Esther och Fredrika var över 18 för dom kom och sa att man behövde vara 18 för att vara där. Hmmm...

Jaja, det var kul som bara den och alla som inte har  varit fär på vuxensimning som det heter borde prova det. Sedan skulle vi äta pizza men vänersborgarna verkar inte gilla det för vi hittade ingen pizzeria så vi åkte hem istället. Simon och Esther följde efter oss hem och sa att vi måste äta pizza i Ljungskile istället för Esther hade hicka. Najs ursäkt man kan komma på ändå :) Självklart var pizzeriorna stängda då så vi fick göra pastasallad hemma hos oss istället med Anna som vi plockade upp på vägen. Mys!


"Esther, du är så snygg som vanligt!"










The road

  

På väg til Prison Break kväll med Xina och Johannes