Julafton

Vi hade världens mysigaste morgon här hemma igår med sovmorgon, julfrukost och bara ta-så-mycket-tid-du-vill-till-ingenting. Vi öppnade alla julklappar som vi hade fått från olika folk, tack! Och öppnade julstrumporna som var jättelyckade. ialla fall min, jag fick tidningen Elle, 4 filmer och massa godis. Själv hade jag köpt två plagg från Resteröds till Andreas och lite godis såklart. 

Sedan åkte vi upp till Andreas mormor och morfar och åt julmiddag med den släkten, tittade på Kalle-Ankas julafton och delade ut julklappar. Det var kul, vi fick jättestora paket som tog massa plats så det var tur att vi tog bilen upp.

När klockan blev 5 så var det dags att byta place till farmor och farfar istället, där var det full rulle med släktingar där med. Tomten kom som ur var ganska direkt så det blev ingen direkt outhärdlig väntan för dom som var mest intresserade av paketen... Vi spelade spel, åt frukt, godis och nötter och risgrynsgröt såklart. Och självklart proppade jag i mig för mycket gröt. Som vanligt. Men det gick bra till slut, efter en Fia-med-knuff-omgång med småkusinerna hade det gått över :p
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback