Russinbröd

Detta goda brödrecept har jag fått tips om från den här bloggen som förövrigt är en av mina favoritbloggar. Gjorde detta brödreceptet imorses till en god helgfrukost. Tar bara 25 minuter att göra så lätt som en plätt!

10 st bröd

3 dl lantbrödsmjöl
2 dl vetemjöl
2 dl russin
1/2 dl krossat linfrö
1,5 tsk bikarbonat
1tsk salt
3 dl filmjölk
1 dl lingonsylt
Blanda alla torra ingredienser och russinen i en bunke. Rör ner filmjölk/youghurt och lingonsylt och blanda till en deg. Fördela degen i ameriakanska muffinsformar. Grädda mitt i ugnen 18-20 min, 225 grader.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback