Egypten dag 2

Andra dagen vaknade vi och då hade Xina gjort frukost till oss som stod på bordet och väntade J Sedan packade vi våra väskor och gick till stranden och hela tiden kom det fram araber som tjatade om att vi skulle åka wakeboard, följa med på båtturer och massa sånt. Efter ett tag kom det fram en vakt och sa att vi inte fick vara där om vi inte köpte en biljett, för det var hotellets strand.

Boring, tänkte vi då men vi hade legat där några timmar så vi orkade inte köpa någon biljett, förresten var det dyrt tror jag för vi frågade på kvällen vad det kostade på dagen. Och då sa dom 400 spänn för 2 timmar, vi trodde att dom skämtade men dom menade tydligen allvar men antingen missuppfattade dom frågan eller så var det meningen att ingen skulle komma in där som inte bodde på hotellet. Jaja, vi gick och handlade på ett stort supermarket istället och lagade oss lite mat. Sedan somnade Andreas och jag och Kicki tittade på arabisk tv, haha, det var någon thriller som gick så vi satte på den.

På senare på kvällen gick vi ut längs strandpromenaden som sträcker sig 5 km längs stranden och den är kantad med restauranger, hotell och olika affärer och shoppar så där kan man underhålla sig länge om det inte hade varit för araberna som sagt.








Matlagning


På balkongen och tittar på...


...badande turister


Tröja med golfrutor - Lindex
Chinos - Vero moda
Gladiatorsandaler - Ellos
Armbandsmix - Lindex
Väska - mammas från Stadium











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback