Egypten dag 5

Efter mycket diskuterande igår så frågade vi några andra turister om vägen till en bra snorkelstrand, vi tänkte med små färgglada Nemo-fiskar och korallrev. Men när vi kom dit var det inga rev så nära stranden, däremot fanns det fiskar fast de var lite gråaktiga, inte så färgglada som vi trodde, men det var kul ändå. Den stranden var förresten perfekt, för det fanns en restaurang på stranden och det ingick solstol och dyna i strandinträdet.


Här hittade vi även ett ställe där man kunde få massage för det hade vi letat lite efter, för den egyptiska massagen ska tydligen vara något särskilt så jag och Andreas beställde varsin helkroppsmassage!!!

Det var jätteskönt, lite ont gjorde det under tiden visserligen men det var superskönt att bara ligga och bli ompysslad och insmord med massa olika sorters oljor som luktade supergott! Det var underbara dagen idag tycker jag för massagens skulle. Andreas tyckte också det för han åkte wakeboard, det bästa på hela resan enligt honom (ja o Kicki hade lite svårt att förstå honom men det är ju bra att man uppskattar det man gör)

På kvällen blev det melon hemma framför "CSI:Miami"!




Nu ska det badas!












Linne - bondelid
Jeansshorts -
Gina tricot






 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback