Många val

jag ska bara säga att det är väldigt bra med havregrynsgröt på morgonen, man håller sig typ hela dagen, jag lagade mat nu när jag kom hem och då var jag inte sådär "Jag måste ha mat nu på en gång!" som jag brukar annars. Men jag gjorde lite omelett med fetaost och broccoli i nu, som vanligt blir det snabbaste maten...

Vi hade information om våra specialiseringsval idag i skolan, det är svårt tycker jag, var inne på att bredda min utbildning eller att läsa lite mer neråt förskolan. Men jag vinner nog själv på att bredda min utbildning lite tror jag men problemet är att jag inte kan tänka mig att läsa naturkunskap, matte eller språk och då finns det ju inte så mycket kvar för en del ingår ju i min inriktning så att säga. Jag pratade med studievägledarna som fanns på plats en del och det klarnade ju lite åtminstone. Nu lutar det åt att det blir lite speciallärarkurser. Det kan ju alltid vara bra att ha och det är kurser som är intressanta tycker jag. Då kan man ha det som slternativ när man sedan börjar jobba, om man inte vill vara "vanlig" lärare hela tiden så har man ändå lite utbildning som speciallärare.

Förresten vet ni vad min nästa kurs handlar om, som börjar på måndag? Den handlar om barn- och ungdomslitteratur! Det låter ju hur kul som helst, vi har tre A4 sidor med litteratur som vi ska ha tills dess, det är allt från Anne på Grönkulla till barnböcker som jag aldrig hört namnet på ens en gång. Det ser jag fram emot!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback