Hej igen
På kvällen såg vi på fotbollen, Sverige missar alltså VM, det känns lite konstigt men Zlatan skulle ju lägga straffen så där får dom skylla sig själva lite...
åhh, den såg verkligen smaskig ut. Man kan inte få receptet?:) Allt bra med dig föresten? Antar att det är skönt med sommarlov..:)
självklart, ja det sitter inte helt fel med lov nu, ska jobba en del men ändå skönt att slippa plugga.
2,5 dl vetemjöl
75 g margarin
1 msk socker
3 msk vatten
FYLLNING
250 g kesella gourmet
1 dl creme fraiche
1 dl florsocker
rivet skal av 1 citron
1 liter jordgubbar
Börja med pajdegen.Sätt ugnen på 225 grader.
Hacka samman mjöl, matfett och socker, gärna i en matberedare. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop allt till en deg.
Tryck ut degen i en låg pajform. Grädda pajskalet mitt i ugnen, 10-12 minuter. Låt det svalna.
Gör fyllningen: Rör samman kesella, crème fraiche, florsocker och citronskal till en smidig kräm.
Fyll pajskalet med citronkräm och jordgubbar.
Garnera jordgubbspajen med citronmeliss och sikta över lite florsocker.
åhh tack så mkt! Det här ska jag testa idag!