Spännande, spännande…

Efter att vi hade ätit sent omsider och vi hade gett killarna frukost, eftersom dom inte kunde öppna kylskåpsdörren för att det var så trångt med alla madrasser så sjöng vi tjejer singstar medan killarna sprang hem till Jakob o borstade tänderna. Sedan proppade vi in oss i bilen lie huller om buller och åkte till bowlinghallen. Det var rätt fullt med folk där, men vi hade som tur var bokat i tid så vi fick plats. Vi hann elva serier innan vi var klara, det var ganska mycket tycker jag, men tyvärr så vann killarna, oväntat?…

Johannes skulle såklart köpa glass efteråt men vi andra tänkte köpa efter middagen men vi hade tur för dit vi gick var det glass till efterätt. Det var thai/kinabuffe med friterade bananer, frukt och glass till efterätt, vi åt som bara den. Som om vi inte hade sett mat på flera veckor, sa Jakob. Sen var det dags att börja tänkte på kvällsmaten, haha, nä det orkade vi inte men vi köpte massa frukt och annat gott som våra starka män fick bära hem.

 När vi kom hem satte vi oss och softade men sedan fick vi bråttom att komma upp för att se HV-Timrå där det blev en dramatisk avslutning med trasiga skridskoskenor och annat trubbel för Timrå så HV tog hem det till slut. Så nu är det en sista avgörande match kvar… Sedan bunkrade vi upp med fruktsallad, massa vanlig frukt, grönsaker och chips med dipp, kex och ost så vi hade att göra under hela melodifestivalen som blev spännande. Det vände ju liksom i slutet, och till slut stod Malena Erman och La voix som vinnare, jag gillade inte hennes låt i början men nu har den börjat växa lite och den är ju faktiskt mäktig. Jag måste erkänna att det är grymt att kunna sjunga så. E.M.D kom ju i alla fall trea före Måns. Kvällen avslutades med GENI för att träna upp våran förmåga att tänka igen efter rätt mycket framför burken och vi tjejer visade att vi fortfarande var bäst när det gällde just tänket.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback