Vilken perfekt dag!

Vilken kul dag det var igår! Innan alla kom så förberedde jag med att ställa iordning allt, göra klart lite plockmat och sist men inte minst tända alla ljus överallt och sätta på spa-musik.

Sedan ägnade vi hela eftermiddagen och kvällen med att scrubba kropp och ansikte, lägga fot- och ansiktsmasker, inpackningar i håret och på fötterna, raka benen, noppa ögonbrynen, ge varandra massage, måla naglarna osv, osv. Det tog sin lilla tid kan man säga, men det var skönt att fräscha till sig sådär på riktigt. Under tiden så drack vi smoothies, åt snittar och sandwiches och snackade och hade det kul.

Att sedan plocka ihop allting tog inte heller så lite tid, det var grejer överallt och jättemycket disk men vi fick återställt alla möbler och så gjorde några tacos under tiden och sedan åt vi och sjöng singstar tills klockan elva. Halsen kändes sådär pigg efter det, nästa singstar blir i Jönköping, när vi hälsar på Jennie och Jakob har vi i alla fall planerat in nu. Sedan åt vi popcorn satt och pratade i några timmar till innan vi inte orkade mer.


En riktigt het fotbadsbalja blev sista-sekund-lösningen

Efter ett tag blev det mest rörigt


Ansiktsmaskerna verkar...


Vad ska vi hugga in på?


Väldigt smickrande perspektiv för min näsa...

Torka, torka nu då!


"Vi ska dansa i neon..."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback