GOTLAND ONE MORE NIGHT

Heeelt otroooligt! Vi missade färjetiden och därmed färjan också. Trodde det var en timme senare så när vi tar fram för att kolla tiden så ser vi att den gick för tjugo minuter sen. Först trodde alla det var ett skämt, sedan ringer vi för att se när nästa gåt vilket är imorgon bitti till Nynäshamn, så vi får boka nya biljetter. Sedan sitter vi i en timme och stönar och beklagar oss. Sedan inser vi det roliga i det och nu har vi det faktiskt mysigt.

 

I eftermiddags medan vi väntade på färjan så gick vi och åt glass och shoppade men istället bestämde vi oss för att (eftersom vi ska sova i bilen - orka ta in på hotell för bara en knapp natt, eller ännu mer, orka lägga pengar på det) ha fest i bilen.

 

Vi åkte till ICA och gick runt skitlänge och köpte med oss massa goda saker: frukt, riskakor med ostsmak, mackor, kex, godis, pepparrotsost, dricka, naturgodis, chips och jordnötsringar + en massa veckotidningar (och just det- tandborstvatten också). Jag vet, sjukt mycket saker men nåt ska man ju göra så sedan satt vi i bilen och hade stämningen på topp trots allt. Nu börjar vi däcka här, somnar en efter en. Dags att borsta tänderna och sedan göde de så bekvämt som möjligt för sig innan man försöker somna. De andra har köpt filtar att ha men jag nöjer mig med en stor tröja över. Godnatt, önska oss en bra sömn!

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback