Lycka!

Wihooooo! Idag har vi besiktigat vårt framtida HUS!!! Benen lyfter och jag svävar på små moln. Hehe, nej men på riktigt känns det inte klokt! Lycka i ren form!

För att ta det från början så har vi letat hus mer eller mindre aktivt i något år men på senare har vi börjat att titta mer aktivt och varit på husvisningar och grejer. Så dök det plötsligt upp ett hus som inte kommit ut på marknaden ännu och jag kan bara säga att det var kärlek vid första ögonkastet mellan mig och planlösningen. True Love!

Sedan  gick det rätt snabbt, och för exakt en vecka sedan skrev vi kontraktet. Men sedan behövde vi göra en besiktning ifall det gömde sig några fel som man inte kunde se själv och om det var något då som var fel så kunde vi dra oss ur. Men inga allvarliga fel, bara sådant som går att rätta till, så snart ska vi bli HUSÄGARE!!! Inte klokt!


Det är helt orenoverat och trädgården ser väldigt risig ut men det känns lika bra det tycker vi, så kan man göra om det precis som man själv vill ha det! 1 juni är det inflyttning men vi kommer nog att kunna börja riva ut det mesta av trädgården innan dess hoppas vi. Ska bli så kul!!! Så en liten varning utfärdas för en del renovering- och intredningssnack+bilder här på bloggen!



Förra tisdagen efter att vi varit och skrivit kontraktet!
Vi gick igenom kontraktet tillsammans, fick en väldans massa papper i en pärm (i vårens trendfärg orange - se vad fastighetsbyrån kan vara inne)
Vi blev också bjudna på prinsesstårta, latte och vindruvor - just to celebrate!

Kommentarer
Postat av: Anna

GRATTIS! Vad roligt! Hör av dig när du behöver hjälp!

2011-02-10 @ 10:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback