Paketinslagnings-tips

Att slå in presenter är roligt tycker jag, om man har fina pyssel tillbehör hemma vill säga. Att slå in ett paket fult eller tråkigt är inte alls kul men när man lägger lite energi på det så blir det fint och då är det roligt. Jag brukar ju ta kort på mina paket ibland och lägga ut här, har gjort det ett par gånger innan, bland annat  här och här. Utsidan på paketet ser man mer på än insidan, eftersom den inte syns, snygga paket ser alltid mer spännande ut än sådana som är slarvigt inslagna i ett enfärgat papper utan snöre eller kort.

Matcha gärna kort med papper och snöre, eller något av de så ser det proffsigare ut. Är man dålig på att slå in paket så lägg det i en kartong innan det är dags att slå in, eller be att få det inslaget i affären. Visserligen brukar det vanligtvis inte läggas så mycket energi på paketinslagningen i affärer, förutom ex. Duka, Cervera och lite mer exklusuva affärer men blir det bättre än om man gör det själv så är det värt en chans.

Idag blev det en present till svärmor som fyller år imorgon. Lite cellofan, snygga snören och ett scrapbooking-kort förgyller de flesta presenterna, även de tråkigaste.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback