Tacofisk
Tips på enkel vardagsmiddag kommer här! Igår hade jag lagat ett nytt recept, tacofisk, för att fira lite. Detta är ett sånt recept som jag verkligen gillar (På fler sätt än bara smaken) eftersom det går så smidigt att göra. Man bara skär allt och slänger det i en form och så lagar det till sig själv i ugnen.
Till fisken blev det jasminris och klassiska tacogrönsaker; tomater, gurka och ananas.
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
2 påsar tacokrydda fish spice
20 tortillachips
3 dl riven ost
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Skär i bitar och blanda med tacokryddan. Lägg i formen.
Häll över krossad tomat och kossade tortillachips. Toppa med riven ost. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med ris eller med tortillabröd.
Tips Servera med en klick gräddfil.
Till fisken blev det jasminris och klassiska tacogrönsaker; tomater, gurka och ananas.
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
2 påsar tacokrydda fish spice
20 tortillachips
3 dl riven ost
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Skär i bitar och blanda med tacokryddan. Lägg i formen.
Häll över krossad tomat och kossade tortillachips. Toppa med riven ost. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med ris eller med tortillabröd.
Tips Servera med en klick gräddfil.
Kommentarer
Trackback